Saturday, March 31, 2012

kenapa lah macam ni...

sebenarnye blog ni aku dh bukak dari tahun 2008 lagi...tapi baru taun ni nak start serius pun(kalau serius lah...)xpe, aku sorang je yang bace..lagipun boleh jadi tempat aku berlatih menaip(taip lambat sangat..)aku start blog ni mse dok kt 6rendah, skang dh kt u sem4 pun...kalau lh aq wat btol2 dlu mst dh mcm2 ceriat ada kt dlm ni..xda lh bosan je blog ni...dalam tempoh2 mcm2 bnda dh jd..dr prubhan kt dnia ni, negara ni smpai lh prubhan kt aq(xbyk sgt kot)..byk jgak yg aku dpt..byk jgak yg aku hilang..ada yg sementara dan selamanya..ada orang bile dh smpai umur mcm aku ni dh cpai byk bnda..tp aq mcm2 gak..pe2 pn aku brsyukur sgt msih idup & dpt nikmati idup ni dgn plbgai anugrah(pengalaman) yg xada galang gantinye..

gambar ni mse aku form2..tp xdtg mse ni..
serius aq rindu kt kowg sume..ada yg nakal, mat romeo, giler2, & mcm perangai dlm class ni (aku gak sempoi :P )..mse aku form1 lg lh ckit member class,ntah bpe org sgt..tertanya2 gak mane kowg pg..pe kowg wat skang..ada yg still keep in touch, tp ada gak yg ilang cm2 je,fb pn xjmpe..especially yg tgah duduk ujung belah kiri (Khairul Azli)..1 of my best2 friend..kalau aku dpt jmpe ko pn mst dh xcam dlu kn..but what ever it is.. miss u all...


baru-baru ini...
baru2 ni kenape? xda pe lh..cume baru2 ni aq menjadi semakin rapat dengan kawan yg krenye sudah lame aq kenali..dulu xlah rapat sgt.cume kalau brtmbung2 stakat syum kambing je,kikiki...tp baru2 ni aq dan die menjadi agak rapat..setelah mngenalinye, aq merasekn sesuatu yg sgt lain yg ada dalam dirinye(cam dh jatuh cintan lak:P )dont know how 2 discribe her, but she very2 nice girl...kind,humble, honest & so on.....she also georgous on my eyes...sape die ni? die lah kwn aq yg baru skang aq rapt...die sgt2 bek..salu bg nasihat berguna kt aq...salu ingatkn aq tntang mnjage solat..u r so sweet dear :)...kamu lh yg bername lely...xleh tulis name pnuh;P...wlupn kt blog ni cme aq sorg yg bce...lely, sy arap pshabatn kite akn kekal smpai bile2..aminn..byk lg nk citer tentg kamu..tp len kali lh...kikiki...



 nk kmane2 awk...?

 ni lah mtor ksygn die...
kamu sering terlupe yg kamu sgt cantik....:)

sory kmu...aku curi gmbr kmu dr blog kmu..huhu

3 comments:

lely shuhada said...

speechless..depth inside..rasa nak nak nanges bace ni, terharu sbb masih ada yg menghargai dr ini... :)

usinz said...

bese je lh lely...kwn yg bek kte kne hargai...tanks 4being my friend:)..sgan sgt sal kmu bce entry ni..sal2 xbg kmu follow blog ni:P

lely shuhada said...

okey jgn segan sampai nak padam entry ni :)